15 вересня 2019 р., неділя
 
 
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
www.harmony.com.ua
Новини Статті Соціоніка Крамниця Мотиватори Мольфар Українська традиція

Жирні молочні продукти - універсальний захист проти діабету

18.09.2014 03:01 | © “Гармонія”
Share/Bookmark
Якщо ви хочете захистити себе від діабету, потрібно включити до раціону молочні продукти з підвищеною жирністю. І трішки жирного м’яса.

Стародавній український засіб від діабету :)
Стародавній український засіб від діабету :)
Як показало дослідження, необхідно вживати по 8 порцій сиру, масла, молока, вершків, а от від знежирених продуктів краще відмовитися, пише The Telegraph.

Жири з молочних продуктів корисніші за інші насичені жири. І саме вони можуть виробляти позитивний ефект.

Дослідження було представлено на засіданні Європейської асоціації з вивчення діабету (EASD) у Відні, Австрія. Вчені спеціально порівнювали людей, що споживали по 8 порцій молочних продуктів на день, і людей, що споживали максимум одну порцію. Перша група на 23% рідше стикалася з діабетом 2 типу. Одна порція мала на увазі 200 мілілітрів молока або йогурту, 20 грамів сиру, 25 грамів вершків або 7 грамів масла.

На загал в дослідженні взяли участь приблизно 27 000 душ віком 45-74 років. За ними стежили 14 років. І впродовж цього періоду близько 3000 зіштовхнулися з діабетом.

З’ясувалося, 30 мілілітрів вершків, що випиваються щодня, знижували ризик на 15%, а 180 мілілітрів йогурту - на 20%. Продукти з низьким вмістом жиру не допомагали уникнути діабету.

Що стосується збільшення ризику діабету, то згубний вплив чинять куріння, надмірна вага, знижена фізична активність і велика кількість м’яса в раціоні. Якщо людина щодня їсть м’ясо, особливо нежирне, то ймовірність діабету значно підвищується. Так, 80 грамів нежирного м’яса підвищували ризик на 20%, 90 грамів жирного м’яса - тільки на 9%.
Share/Bookmark